Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

TOMMY HILFIGER....! ένα από τα κορυφαία premium lifestyle brand στον κόσμο.

                   

                      EΤΑΙΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ






Ως ένα από τα κορυφαία premium lifestyle brand στον κόσμο, η Tommy Hilfiger προσφέρει υψηλού επιπέδου styling, ποιότητα και αξία στους καταναλωτές παγκοσμίως. Το brand υμνεί την ουσία του Classic American Cool και προσδίδει μια νότα ανανέωσης στο κολεγιακό στυλ.
Από το ξεκίνημά του το 1985, ο όμιλος Tommy Hilfiger έχει εξελιχθεί σε μια εταιρεία ρούχων και λιανικής 4,6 δις αμερικανικών δολαρίων, προσφέροντας στους καταναλωτές μια ευρεία γκάμα όμορφα σχεδιασμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας, που περιλαμβάνει ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, αθλητικά είδη, denim, καθώς και μια σειρά κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντων όπως αξεσουάρ, αρώματα και έπιπλα για το σπίτι.
Υπό την ηγεσία του ιδρυτή Tommy Hilfiger και του Διευθύνοντος Συμβούλου Fred Gehring, το brand διατίθεται σε μεγάλα πολυκαταστήματα και εξειδικευμένα καταστήματα, καθώς και στο δικό της επεκτεινόμενο δίκτυο ανεξαρτήτων καταστημάτων λιανικής, παγκοσμίως. Όταν η PVH Corp. (NYSE: PVH) (τότε γνωστή ως Phillips-Van Heusen Corporation) εξαγόρασε τον Οίκο τον Μάιο του 2010, ο Gehring ανέλαβε επίσης το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου για τις διεθνείς δραστηριότητες της PVH, ενώ ο Hilfiger παρέμεινε βασικός σχεδιαστής της εταιρείας, διευθύνοντας κάθε πτυχή της διαδικασίας σχεδιασμού
Σήμερα, η Tommy Hilfiger αποτελεί ένα διεθνές brand με σημαντική αναγνωρισιμότητα και δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 90 χώρες με πάνω από 1.000 καταστήματα λιανικής σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Κεντρική και Νότια Αμερική καθώς και την περιοχή Ασίας - Ειρηνικού.


ΒΙΟΓΡΑΦΊΑ





TOMMY HILFIGER

Η ΕΞΈΛΙΞΗ ΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ BRAND

Γεννημένος στην Elmira της πολιτείας της Νέας Υόρκης, δεύτερος από τα 9 παιδιά της οικογένειας, ο Hilfiger ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο της μόδας το 1969 ενώ ακόμη ήταν μαθητής λυκείου, εγκαινιάζοντας μια μικρή αλυσίδα καταστημάτων με την ονομασία People's Place με μόλις $150. Στόχος του ήταν να φέρει τη μόδα από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, στις βόρειες επαρχίες της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Αυτοδίδακτος, σύντομα άρχισε να σχεδιάζει για τις μπουτίκ που πάντα θαύμαζε. Το 1979, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη επιδιώκοντας μια καριέρα ως full-time σχεδιαστής μόδας. Στη Νέα Υόρκη, ο Hilfiger τράβηξε την προσοχή του Mohan Murjani, ενός επιχειρηματία που στόχο είχε να προωθήσει μια ανδρική σειρά ρούχων, ο οποίος διέκρινε στο καινοτόμο επιχειρηματικό ιστορικό του Hilfiger, τη μοναδική ικανότητα να προσεγγίσει την ανδρική μόδα με νέο τρόπο. Με την υποστήριξη του Murjani, ο Hilfiger παρουσίασε την πρώτη του προσωπική συλλογή το 1985, εκμοντερνίζοντας τα button-down πουκάμισα, τα chino και άλλα διαχρονικά, κλασικά κομμάτια με σύγχρονη εφαρμογή και λεπτομέρειες. Η χαλαρή και νεανική διάθεση των πρώτων σχεδίων του Hilfiger, παρέμεινε χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των συλλογών που ακολούθησαν.
Εδώ και 25 χρόνια, ο Tommy Hilfiger προσφέρει ρούχα με κλασικό, αμερικάνικο, cool χαρακτήρα σε καταναλωτές ανά τον κόσμο. Τα σχέδιά του προσδίδουν φρεσκάδα σε καθιερωμένα κομμάτια και το διορατικό του γούστο παρείχε τα θεμέλια για την ανάπτυξη ενός διεθνούς brand.
Με την καθοδήγηση, το όραμα και την ηγετική ικανότητα του Hilfiger ως βασικού σχεδιαστή, ο Όμιλος Tommy Hilfiger αποτελεί σήμερα έναν από τους λίγους παγκόσμια αναγνωρίσιμους οίκους designer brands, προσφέροντας ευρεία γκάμα ρούχων και αξεσουάρ με αμερικανικό χαρακτήρα

Tommy Hilfiger Shoes Καλοκαίρι 2014



Η εταιρία Tommy Hilfiger παρουσιάζει παπούτσια για το Καλοκαίρι που απλά εντυπωσιάζουν! 
Πέδιλα ψηλά ή flat που χαρίζουν άνεση και κομψότητα! Χρώματα και σχέδια για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις που κλέβουν την παράσταση!























Η  νέα  ανδρική  σειρά

  παπουτσιών  του  οίκου  Tommy Hilfiger  είναι  εδώ..... 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου