Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Birkenstock: Η νέα μόδα στα παπούτσια

Birkenstock Ιστορία





Το 1774, ο Γερμανός Johann Adam τσαγκάρης 
Birkenstock είχε το όραμα να προσφέρει άνετα πέλματα 
που προωθούν την υγιή πόδια και έτσι έθεσε τα θεμέλια 
του ανατομικού  πάτου. Σήμερα, 
μετά από 230 χρόνια μεγάλες καινοτόμοι, σύγχρονοι
πάτοι γεμίζουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι 
με ενθουσιασμό καθημερινά. Στη δεκαετία του 1960, Birkenstock εισήγαγε το "σανδάλι Fitness", απαντώντας έτσι τις ανάγκες ενός διαρκώς αυξανόμενου αριθμού των καταναλωτών που αναζητούν την άνεση, ποιότητα και ένα διαφορετικό είδος υποδημάτων. Με την εξασφάλιση ότι το πόδι στηρίζεται σωστά, αυτά τα σανδάλια βελτιώνουν την στάση σε ολόκληρο το σώμα ... που τελικά οδηγεί σε βελτίωση του επιπέδου ευημερίας. Πολλές συλλογές που αναπτύχθηκαν για να απαντήσουν στις συγκεκριμένες ανάγκες της πελατείας της? ιατρικά τσόκαρα , για παράδειγμα, είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εργαζομένου στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.Birkenstock απολαμβάνει τεράστια επιτυχία και συνεχίζει να αυξάνεται, προσφέροντας πολλά διαφορετικά στυλ στα σανδάλια και τα παπούτσια διανέμονται σε πάνω από 80 χώρες. 



ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΓΚΡΆΦΑ





Κάθε αγκράφα έχει προστασία από την φθορά και το σμάλτο της ψήνεται πολλές φορές. Η μέθοδος αυτή εγγυάται την αντοχή της στο χρόνο. Για να ενισχύσουμε την τοποθέτηση της αγκράφας στο λουράκι, χρησιμοποιούμε τέσσερις σφιγκτήρες για μεγάλες αγκράφες. Οι αγκράφες τοποθετούνται με μεγάλη προσοχή έτσι ώστε να μην τις αισθάνεστε.


Ελαστικός και ανθεκτικός αλλά και διαπνέων.


Η βάση κάθε μοντέλου Birkenstock είναι ο πάτος, ο οποίος κατασκευάζεται από φυσικά και ανανεώσιμα υλικά. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιούμε φελλό. Ο φελλός έχει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά: είναι ελαφρύς, παρέχει μόνωση ενάντια στο κρύο και τη ζέστη, έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες, απορροφά την υγρασία και έχει υψηλό βαθμό ελαστικότητας. Συνεπώς, ο φελλός αποτελεί το ιδανικό υλικό για τον πάτο μας.




ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΉ ΓΥΝΑΙΚΕΊΑ ΣΥΛΛΟΓΉ 2014








ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΉ ΑΝΔΡΙΚΉ ΣΥΛΛΟΓΉ 2014






















Το συγκεκριμένο στιλ παπουτσιού είναι must για το καλοκαίρι.
Είναι άνετα, έχουν ανδρόγυνο χαρακτήρα και minimal διάθεση. Ο λόγος για τα παπούτσια του brand Birkenstock, που έγιναν διάσημα για την ανατομία τους.Στην αγορά θα βρείτε σίγουρα και άλλα labels που έχουν δημιουργήσει το δικό τους παπούτσι στο συγκεκριμένο στιλ.
Φορέστε τα από το πρωί μέχρι το βράδυ, με casual looks. Το καλοκαίρι το στιλ σας πρέπει να είναι χαλαρό, οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας βολέψουν και στις βραδινές σας εμφανίσεις.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου