Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

FRAU

FRAU



ΙΣΤΟΡΙΑ

 Από τo 1952, όταν το εργοστάσιο παπουτσιών Frau ιδρύθηκε, παράγει με συνέπεια μοντέρνα αλλά & λειτουργικά παπούτσια.
Η FRAU SpA λειτουργεί σε δικά της εργοστάσια παραγωγής, ένα στο S. Giovanni Ilarione και το άλλο στην Montecchia di Crosara, στην επαρχία της Βερόνα και συγκεκριμένα σε μια περιοχή διεθνώς γνωστή για την παραγωγή υποδημάτων της και για το υψηλό επίπεδο του εξειδικευμένου προσωπικού.
Η FRAU SpA παράγει πάνω από ένα εκατομμύριο ζευγάρια παπούτσια κάθε χρόνο.




Η συγκέντρωση της παραγωγής στην Ιταλία δεν είναι μια περιστασιακή απόφαση, αλλά μια καλά μελετημένη επιλογή που επιτρέπει στην Εταιρεία μεγαλύτερο έλεγχο των προϊόντων που δίδουν σε υψηλότερο ποιότητα και καλύτερη εξυπηρέτηση στους καταναλωτές.


Η μακρά πορεία που έχει διανύσει τις τελευταίες έξι δεκαετίες έχει δώσει στη Frau μια σταθερή και μια ισχυρή ηγεσία στο τμήμα της αγοράς της.
Τα παπούτσια πωλούνται από ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων καταστημάτων σε όλη την Ιταλία και τώρα αρχίζουν να πωλούν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως στην Ελλάδα, Ισπανία, και Ελβετία.


ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ 

                                            

Με τα Frau παπούτσια  προσφέρονται  ποιοτικά 
χαρακτηριστικά που δίνουν το στυλ, τη λειτουργικότητα
και την αντοχή. Η συλλογή είναι ολοκληρωμένη και συγκροτημένη
 με ευκαιρίες για τη χρήση, χωρίζεται σε δύο διακριτές και
 συμπληρωματικές γραμμές: Frau Frau Βερόνα και FX.
  




                                                                    
                                                                             

Γραμμή προσεκτικά σχεδιασμένο,
με τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στη μόδα
 και τη λειτουργία, με σκοπό να προσαρμοστούν
στο δυναμικό καθημερινά σε διάφορες ώρες της ημέρας.
Εξωτερική γραμμή αποσυνδέθηκε από τις τάσεις της μόδας και χαρακτηρίζεται από φορητότητα και ευελιξία.Τα παπούτσια θα καταλήξουν σε εξαιρετικό επίπεδο απόδοσης, χάρη στην ισορροπημένη  κατασκευή και τη χρήση των τεχνολογικά προηγμένων υλικών. Η γραμμή αναπτύσσεται παραδοσιακά ελαφρότητα, την ευελιξία και τη δύναμη, τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στην καθημερινή ευημερία.














              Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ






Η παραγωγή, η οποία έχει πλέον ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ζεύγη το χρόνο, διεξάγεται κυρίως στα εργοστάσια του Αγίου Ιωάννη και η Hilary Montecchia Crosara (12.000 τετραγωνικά μέτρα), τα οποία βρίσκονται στην επαρχία της Βερόνας, μία από τις κορυφαίες περιοχές υποδημάτων στην Ιταλία.



Το παπούτσι αντλεί από τις δεξιότητες τεχνών έδαφος και τον επαγγελματισμό που απαιτούνται για την παραγωγή, και τη βελτιστοποίηση της παροχής υπηρεσιών προς τους λιανοπωλητές και τους καταναλωτές.



Η κατανομή των υποδημάτων Frau είναι ευρέως διαδεδομένη στην Ιταλία και τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ανοίξει στις ξένες χώρες

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΉ ΣΥΛΛΟΓΉ 2014
ΓΥΝΑΊΚΑ













ΑΝΤΡΑΣ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου