Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΤΣΑΝΤΕΣ: Σακίδιο Πλάτης. Νέα Τάση!

     Μια εξαιρετική δουλειά  από την   στυλίστρια   Ράνια Σταμοκώστα   από το chic and silk.. 






Εάν δεν το έχετε ήδη στην συλλογή σας ήρθε η ώρα να το εντάξετε!
Όχι μόνο γιατί είναι η νέα must have τσάντα που τη βλέπουμε παντού, αλλά και γιατί είναι πολύ χρήσιμη και πρακτική.
Φυσικά γιατί αφήνει τα χέρια μας ελεύθερα δίνοντας μας το πλεονέκτημα να κινούμαστε με άνεση στους δρόμους ή στις έρευνες αγοράς που κάνουμε στα μαγαζιά, αλλά και γιατί
το βάρος μοιράζεται χωρίς να βαραίνει μόνο ο ένας ώμος που όλοι ξέρουμε ότι οι γεμάτες τσάντες που κουβαλάμε μπορεί να κάνουν μόνιμη ζημιά στη μέση μας.




Έχω εδώ και χρόνια ένα μαύρο δερμάτινο σακιδιάκι γνώστης γαλλικής εταιρείας και ομολογώ ότι είναι από τις αγαπημένες μου τσάντες, αφού το συγκεκριμένο σχέδιο συνδυάζει πρακτικότητα και κομψότητα!


Κι αν τη φοβάστε ως επιλογή γιατί έχετε συνδέσει την τσάντα πλάτης με το σχολείο και τη γνωστή σε όλους μας σάκα, τα σχέδια που υπάρχουν πλέον έχουν φύγει από αυτό το μοτίβο θυμίζοντας γυναικεία τσάντα και όχι παιδική-εφηβική, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες! Αρκεί φυσικά να είναι σε σχέδιο που δεν μοιάζει με σχολική, από καλό υλικό και σε φυσιολογικό μέγεθος.





Τέλος μπορείτε να επιλέξετε και μια που έχει δυο τρόπους κρατήματος για να τη φοράτε και στο χέρι/ώμο αλλά και στην πλάτη!


Επιλέξετε κι εσείς λοιπόν μια σε
1. Ουδέτερο χρώμα:















2. Ή τολμήστε να κρατήσετε και μια σε έντονο χρώμα:
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου